Sensor Försäkring

Sensor Försäkring är ett försäkringsbolag som har som mål att göra försäkringar enklare att förstå för vanligt folk. De satsar stort på individuell rådgivning och verkar för att alla ska få en skräddarsydd försäkring utifrån sina personliga behov.

Kundnöjdhet:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudanden

Sensor Försäkring erbjuder flera olika typer av försäkringar

Sensor Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder flera olika typer av försäkringar. Här nedan tittar vi närmare på vilka försäkringar som Sensor Försäkring erbjuder samt går igenom mer om deras olika försäkringar.

Personförsäkring hos Sensor Försäkring

Sensor Försäkring ett bolag som erbjuder många olika försäkringar. De erbjuder också flera olika paket där flera olika försäkringar bakats samman till ett förmånligt erbjudande. Deras paket är utformade för att passa alla oavsett om man är ensamstående, bor ihop med en partner eller är förälder och lever i en barnfamilj.

Här nedan tittar vi närmare på vilka olika personförsäkringar som Sensor Försäkring erbjuder.

Livförsäkring

Sensor Försäkring erbjuder en livförsäkring som man teckna antingen separat eller som en del i ett försäkringspaket. Livförsäkringen gäller ifall någon i familjen skulle avlida. Med hjälp av en sådan ska livförsäkringen då träda i kraft och hjälpa de efterlevande.

När man tecknar en livförsäkring hos Sensor Försäkring är försäkringsbeloppet detsamma som ersättningsbeloppet. Har man valt att teckna en försäkring på 500 000 kronor så är det alltså den summan som ens anhöriga får rätt till om man skulle avlida. Ersättningen betalas i första hand ut till din make, maka, partner eller sambo och om någon sådan ej finns registrerad betalas ersättningen ut till dina barn.

För den som saknar såväl partner som barn tillfaller ersättningen övriga arvingar enligt den allmänna arvsordningen. När man tecknar en livförsäkring hos Sensor Försäkring kan man dock själv välja om ersättningen ska betalas ut i någon annan ordning. För att göra detta behöver man registrera ett förmånstagarförordnande skriftligen i samband med att man tecknar en livförsäkring.

Sjuk- och olycksfallsförsäkring

Sensor Försäkring erbjuder också en mycket populär sjuk- och olycksfallsförsäkring. Denna försäkring kan man snabbt och enkelt teckna direkt via deras hemsida. När man tecknar en sjuk- och olycksfallsförsäkring hos Sensor Försäkring så ingår allt som även ingår i deras vanliga olycksfallsförsäkring.

Dessutom tillkommer skydd mot medicinsk invaliditet som uppstått på grund av sjukdom, till exempel om du skulle ha drabbats av en allvarlig sjukdom som cancer och sedan fått bestående men.

Olycksfallsförsäkring för barn

Hos Sensor Försäkring finns en särskild olycksfallsförsäkring för barn som passar bra för alla barnfamiljer. I försäkringen ingår allt som även ingår i deras vanliga olycksfallsförsäkring. Försäkringen skyddar barnen året runt, dygnet runt.

Olycksfallsförsäkring

Hos Sensor Försäkring finns en väldigt omfattande olycksfallsförsäkring som blivit väldigt populär bland kunderna. Olycksfallsförsäkringen finns i första hand till för att ge ersättning om du skulle drabbas av en fysisk skada på grund av ett olycksfall. Om man skulle drabbas av bestående men till följd av skadan har man dessutom rätt till ersättning för medicinsk invaliditet, så länge skadan uppstått i samband med olycksfallet i fråga.

Med en olycksfallsförsäkring från Sensor Försäkring har man dessutom rätt till ersättning för kostnader som tillkommer i samband med olycksfallet såsom läkarvård och tandvård. Man kan också få ersättning om ens kläder blivit förstörda i samband med olycksfallet eller om man haft utgifter för resor till eller från vårdinrättningarna.

Om man tecknat en olycksfallsförsäkring hos Sensor Försäkring innebär medicinsk invaliditet som ger rätt till ersättning en sådan typ av nedsättning som påverkar din funktionsförmåga fysiskt eller psykiskt och som påverkar ditt yrke, dina arbetsförhållanden eller dina fritidsintressen.

Olycksfallsförsäkringen ger också ersättning för utseendemässiga följder av det olycksfall som anmälts. Till exempel om skadan ger ett synligt ärr.

Sjukförsäkring

Hos Sensor Försäkring finns en omfattande sjukförsäkring som man kan teckna antingen separat eller som en del i ett större försäkringspaket. Försäkringen ger dig rätt till ersättning om du skulle drabbas av en långvarig sjukdom. Med en sjukförsäkring från Sensor Försäkring har du möjlighet att få ersättning för en del av det inkomstbortfall som en sjukförsäkring ofta innebär.

När man har tecknat en sjukförsäkring hos Sensor Försäkring består ersättningen av ett månadsbelopp som är bestämt på förhand.

Försäkring mot allvarlig sjukdom

Sensor Försäkring har ett tillägg som heter försäkring mot allvarlig sjukdom. Alla kunder som tecknat någon annan försäkring hos Sensor Försäkring har möjlighet att komplettera sin försäkring med tillägget Försäkring mot allvarlig sjukdom.

Med detta tillägg får kunden en ersättning på 50 000 kronor om denne skulle bli diagnostiserad med en allvarlig sjukdom som exempelvis stroke eller hjärtinfarkt.

Hemförsäkring hos Sensor Försäkring

Hos Sensor Försäkring finns en klassisk hemförsäkring som skyddar dig som tecknar försäkringen samt din familj, dina tillhörigheter och ditt hem om något oförutsett skulle inträffa. Sensor Försäkrings hemförsäkring ger ett fantastiskt bra grundskydd som innefattar alla de nödvändiga skydd som bör ingå i en bra hemförsäkring.

Hemförsäkringen passar bra för alla typer av boenden så man kan med fördel teckna den oavsett om man bor i en hyresrätt, en villa eller en bostadsrätt.

Med en hemförsäkring från Sensor Försäkring har man rätt till ersättning om ens egendom skulle skadas eller gå förlorad. Exempel på händelser som kan ge rätt till ersättning inkluderar inbrott, brand och vattenskador.

När man har tecknat en hemförsäkring hos Sensor Försäkring kan man också välja till flera tilläggsförsäkringar.

Villahemförsäkring hos Sensor Försäkring

Villahemförsäkringen som Sensor Försäkring erbjuder fungerar på ungefär samma sätt som deras hemförsäkring, med skillnaden att den är utformad exklusivt just för villor och radhus.

Även med villahemförsäkringen finns det flera olika tilläggsförsäkringar som man kan välja till hos Sensor Försäkring för att få ett bättre skydd.

Bilförsäkring hos Sensor Försäkring

För alla bilägare finns en väldigt omtyckt bilförsäkring som man kan teckna hos Sensor Försäkring. I deras bilförsäkring ingår givetvis en trafikförsäkring, vilket alla bilförsäkringar enligt lag måste innehålla. I trafikförsäkringen ingår ersättning för alla personskador och skador på egendom som man själv orsakat med bilen i händelse av en olycka.

Hos Sensor Försäkring kan man dessutom välja att teckna en helförsäkring eller en halvförsäkring för sin bil för att säkerställa att man får ytterligare skydd.

I Sensor Försäkrings bilförsäkring ingår ett bra grundskydd. De har dessutom väldigt flexibla självrisker där kunden själv väljer vilken nivå den vill ha. Sensor Försäkring erbjuder dessutom flera olika tilläggsförsäkringar som man kan välja till när man har tecknat en bilförsäkring.

Sjukvårdsförsäkring hos Sensor Försäkring

Hos Sensor Försäkring kan man även hitta en sjukvårdsförsäkring som är väldigt bra. Den ger kunden ersättning för kostnader för planerad vård inom ett privat vårdgivarnätverk som är rikstäckande och som erbjuder vård utan långa väntetider. Sjukvårdsförsäkringen ger ersättning för vårdbesök som genomförs till följd av såväl sjukdom som skada.

När man planerar sin vård med hjälp av Sensor Försäkrings sjukvårdsförsäkring får man hjälp med tidsbokning och även medicinska råd ingår. Sensor Försäkring garanterar att kunden får kontakt med en specialistläkare inom sex arbetsdagar samt får tid för en eventuell operation inom 14 arbetsdagar.

Hur skaffar jag en försäkring hos Sensor Försäkring?

Hur skaffar jag en försäkring hos Sensor Försäkring?

Att skaffa en försäkring hos Sensor Försäkring är lätt. Exakt hur du ska gå tillväga skiljer sig beroende på vilken typ av försäkring du tänkt skaffa.

Oavsett vilken typ av försäkring du vill teckna behöver du först och främst surfa in på Sensor Försäkrings hemsida. När du har gjort det kan du gå vidare till menyn högst upp och välja vilken försäkring du vill teckna.

När du har klickat dig in på den försäkring du vill teckna så hittar du enkelt en knapp att trycka på för att påbörja processen. Du får då fylla i vissa uppgifter som Sensor Försäkring efterfrågar, till exempel ditt personnummer.

När du har fyllt i uppgifterna kan du gå vidare och trycka på knappen “Se ditt pris”. Baserat på de uppgifter du har lämnat om dig själv räknar Sensor Försäkring genom automatiserade processer fram ett individuellt prisförslag för dig.

Om du är nöjd med prisförslaget kan du gå vidare och slutföra tecknandet av din försäkring direkt på deras hemsida.

Skaffa försäkring

Hur kommer man i kontakt med Sensor Försäkring?

Om man önskar att komma i kontakt med Sensor Försäkring så behöver man vända sig till deras kundtjänst. Om man har ett specifikt ärende så är det bästa sättet att surfa in på kundtjänsts egen sida på Sensor Försäkrings hemsida. Där kan man enkelt klicka sig fram och få snabb hjälp med att anmäla en skada eller få svar på vanliga frågor.

Om man vill prata med någon hos Sensor Försäkrings kundtjänst så går det att kontakta dem via e-post och telefon. Kundtjänst håller öppet mellan klockan 9 och 18 från måndag till torsdag, såvida det inte är röd dag. På fredagar håller kundtjänst öppet mellan 9 och 17.

Sensor Försäkring får höga betyg och goda omdömen

Sensor Försäkring är ett bolag som ofta får höga betyg och goda omdömen när recensenter på nätet får säga sitt. Man märker tydligt att de har många nöjda kunder när kunderna själva får sätta betyg via sidor som exempelvis TrustPilot, som är den största och mest kända sådana sidan.

På TrustPilot har Sensor Försäkring fått snittbetyget 4,0 av 5 möjliga vilket får anses vara ett väldigt bra betyg. Snittbetyget är baserat på över 750 omdömen vilket vittnar om att Sensor Försäkring har många nöjda kunder.

Hela 50 procent av alla kunder som har delat ut ett betyg till Sensor Försäkring har valt att ge betyget fem stjärnor, vilket är det högsta möjliga. Dessa nöjda kunder nämner i sina omdömen flera olika skäl till varför de har valt att dela ut det högsta betyget.

Något som flera nöjda användare tar upp är att de är väldigt nöjda med priserna som Sensor Försäkring erbjuder. De skriver att deras försäkringar är prisvärda och de tycker verkligen att de har fått valuta för pengarna.

Samtidigt har 13 procent av användarna gett betyget en stjärna, vilket är det lägsta möjliga. Bland de missnöjda kunderna som har delat ut lägsta betyg nämns flera olika orsaker till detta i deras omdömen. Vissa kunder är missnöjda med att det har tagit lång tid för dem att få återkoppling från Sensor Försäkring. Något annat som många nämner är att deras försäkringar har blivit dyrare än vad de först trodde när de tecknade den.

Tre bra saker med Sensor Försäkring

  • Sensor Försäkring erbjuder skräddarsydda försäkringspaket.
  • Försäkringsbolaget är relativt nytt och har en modern approach.
  • Deras kundtjänst är lyhörd och hjälpsam.

Tre dåliga saker med Sensor Försäkring

  • Det tar i vissa fall lång tid att få återkoppling från Sensor Försäkring.
  • Erbjuder ingen djurförsäkring.
  • De har ingen chattfunktion på sin hemsida.

Frågor och svar om Sensor Försäkring

Vilka äger Sensor Försäkring?

Sensor Försäkring ägs till stor del av Sensor Group som startade försäkringsbolaget 2017. Sedan dess har flera investerare också köpt in sig i bolaget, bland annat Söderberg & Partners.

Hur betalar man sina försäkringar hos Sensor Försäkring?

När man är kund hos Sensor Försäkring kan man betala via autogiro. Om man väljer autogiro betalar man sina försäkringar månadsvis. Det går också att betala med faktura men då betalar man årsvis eller halvårsvis åt gången.

Har Sensor Försäkring några mina sidor eller app?

Sensor Försäkring har i nuläget ingen app och de har heller inte kommunicerat ut några planer på att lansera någon sådan. Däremot erbjuder de tjänsten Mina sidor. Alla kunder kan logga in på Mina sidor på Sensor Försäkrings hemsida.

Är Sensor Försäkring ett bra val?

Ja, Sensor Försäkring är ett väldigt bra val för alla som vill teckna en försäkring. Vi har bara med bra val på vår sida och Sensor Försäkring är ett väldigt bra sådant.

Vilka tilläggsförsäkringar erbjuder Sensor Försäkring ihop med sin bilförsäkring?

Sensor Försäkring erbjuder flera olika tilläggsförsäkringar som man kan välja till när man tecknat en bilförsäkring. Bland annat assistans, hyrbil, trafikolycksfall och djurkollision.

Erbjuder Sensor Försäkring hemförsäkring?

Ja, Sensor Försäkring erbjuder både hemförsäkring och villahemförsäkring i sitt utbud. Att teckna hemförsäkring hos Sensor Försäkring är enkelt och kan göras direkt på deras hemsida.

Har Sensor Försäkring försäkring för studenter?

Nej, Sensor Försäkring erbjuder ingen särskilt studentförsäkring. Däremot kan alla studenter givetvis teckna försäkringar hos Sensor Försäkring precis som alla andra.

Är Sensor Försäkring ett nytt försäkringsbolag?

Sensor Försäkring är relativt nya på marknaden. Bolaget grundades 2017 och har sedan dess erbjudit flera populära försäkringar.

Se erbjudanden från Sensor Försäkring

Försäkringsbolag vi jämför