OKQ8 Försäkring

OKQ8 är ett känt svenskt företag som erbjuder ett brett utbud av försäkringar för både privatpersoner och företag. På deras hemsida kan man enkelt jämföra och teckna olika försäkringar såsom bilförsäkring, olycksfallsförsäkring samt olika tilläggsförsäkringar. Deras mål är att erbjuda konkurrenskraftiga priser och bra service till kunderna. Företaget grundades redan år 1932 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största försäkringsaktörer. OKQ8 försäkringar är ett bra val för dig som söker ett brett utbud av försäkringar och önskar enkelhet i dina försäkringar.

Kundnöjdhet:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudanden

OKQ8 erbjuder flera olika försäkringar

OKQ8 är ett stort och välkänt bolag som utöver försäkringar erbjuder exempelvis tankning och biltvätt. När det gäller försäkringar kan kunder välja bland flera olika typer, till exempel dessa:

Bilförsäkring hos OKQ8

OKQ8 erbjuder olika typer av bilförsäkringar för att passa olika behov och förutsättningar. Deras grundläggande bilförsäkring, "Standardförsäkring", ger skydd vid skador på andras egendom och personskador som du orsakar i en olycka. Den inkluderar också rättsskydd och vägassistans.

Deras "Komplettförsäkring" är en utökad version av standardförsäkringen och ger också skydd vid skador på din egen bil, till exempel vid en krock eller om bilen stjäls. Den inkluderar också en självriskreducering, så att din egen självrisk minskar vid skador på din bil.

OKQ8 erbjuder också en "Förmånsbilförsäkring" för företag som vill försäkra en eller flera förmånsbilar. Denna försäkring inkluderar också skydd för skador på bilens utrustning, som exempelvis navigationssystem och ljudanläggning.

För kunder som önskar ytterligare skydd, erbjuder OKQ8 också tillval som exempelvis "Vindruteskydd" och "Lackskydd". Dessa tillval ger extra skydd för skador på bilens vindruta eller lack, och kan läggas till på valfri försäkring.

OKQ8 erbjuder möjligheten att välja mellan olika nivåer av självrisk, så att kunden själv kan bestämma hur mycket man önskar betala i självrisk vid skador på bilen.

OKQ8 har också en bra kundservice och enkel process för att lämna in en skadeanmälan. Kunden kan välja att anmäla skadan via deras hemsida eller app, eller genom att ringa deras kundservice.

Sammantaget erbjuder OKQ8 ett brett utbud av bilförsäkringar för att passa olika behov och budget, inklusive tillval för extra skydd och flexibilitet i valet av självrisk. Deras enkla process för skadeanmälan gör det smidigt för kunderna att få hjälp vid en olycka.

Tilläggsförsäkring hos OKQ8

OKQ8 erbjuder en tilläggsförsäkring för bil, kallad Backup Plus, som ger dig extra skydd för din bil i händelse av skada eller förlust. Denna försäkring är ett bra val om du vill ha ytterligare trygghet och skydd för din bil.

Backup Plus täcker det mesta som kan hända längs vägen. Detta tillägg kan ge upp till 3000 kronor i självriskersättning om olyckan skulle vara framme. Backup Plus kostar från 125 kronor i månaden och har ingen bindningstid.

Backup-försäkringen ger också ett extra skydd för din bil vid skador som inte täcks av din grundförsäkring. Det innebär att om din bil skadas eller förloras på grund av en olyckshändelse som inte täcks av din grundförsäkring, så kommer Backup-försäkringen att betala ut ersättning för skadan eller förlusten.

Försäkringen inkluderar också ett antal andra förmåner:

  • Rätt till reparation på OKQ8s verkstäder: Om din bil är skadad och behöver repareras, så har du rätt till att lämna in din bil på någon av OKQ8s verkstäder för reparation.
  • Rätt till hjälp på plats: Om din bil blir skadad på en plats där det inte finns någon verkstad, så har du rätt till hjälp på plats för att senare få din bil transporterad till närmaste verkstad.
  • Rätt till hjälp vid förlust av bilen: Om din bil går förlorad på grund av en olycka och som täcks av Backup-försäkringen, så har du rätt till hjälp med att hitta en ersättningsbil.

Denna Backup-försäkring täcker dock inte skador eller förluster som orsakas av vårdslöshet eller brott. Den täcker endast skador eller förluster som orsakas av olyckshändelser som inte täcks av din grundförsäkring.

För att teckna Backup-försäkringen måste du ha en aktiv bilförsäkring hos OKQ8. Priset för försäkringen varierar beroende på vilken typ av bil du har och vilken typ av skydd du behöver. Det är alltid bäst att kontakta OKQ8 för att få en exakt prisuppgift för din bil och dina specifika behov.

Det är också viktigt att notera att Backup-försäkringen inte ersätter din grundförsäkring, utan Backup-försäkringen är ett komplement till grundförsäkringen. Det innebär att du fortfarande behöver ha en aktiv grundförsäkring för att vara försäkrad.

För att teckna Backup-försäkringen, kan man välja att göra det online eller genom att kontakta OKQ8s kundtjänst.

Sammantaget är Backup-försäkringen ett bra val för dig som önskar extra skydd och trygghet för din bil. Den ger ett extra skydd för skador eller förlust som inte täcks av din grundförsäkring, samt en rad andra förmåner som hjälp på plats, reparationer på OKQ8s verkstäder och ersättningsbil.

Olycksfallsförsäkring hos OKQ8

En olycksfallsförsäkring är en försäkring som ger ekonomisk ersättning till en person om denne skadas eller dör som ett resultat av en olyckshändelse. OKQ8 erbjuder olycksfallsförsäkringar för privatpersoner, företag och föreningar.

Detta inkluderar skador som uppstår under arbete eller på fritiden, alltså oavsett om det sker på arbetsplatsen eller på annan plats. Ersättning kan ges för såväl kostnader för läkarvård som för inkomstbortfall.

OKQ8 erbjuder olika typer av olycksfallsförsäkringar beroende på kundens behov. Den vanligaste och mest omfattande olycksfallsförsäkringen är en privat olycksfallsförsäkring, som ger ersättning för skador som uppstår vid fritid eller arbete. Företag och föreningar kan också teckna en olycksfallsförsäkring som ger ersättning för skador som drabbar anställda eller medlemmar.

OKQ8 erbjuder också en personlig olycksfallsförsäkring, där man kan välja att försäkra sig själv eller sina närmaste. Denna försäkring ger ersättning för skador som uppstår i samband med fritid och arbete. Det finns också möjlighet att teckna en försäkring som ger ersättning vid dödsfall som ett resultat av en olyckshändelse.

Försäkringen kan också kompletteras med tillval som ger ersättning för kostnader som uppstår i samband med sjukdom, till exempel kostnader för sjukvård, rehabilitering eller hjälpmedel.

På OKQ8:s egen hemsida kan man se alla deras olika försäkringsalternativ och läsa mer om vad som täcks av respektive försäkring. Man kan också räkna ut en beräknad premie och ansöka om försäkringen direkt online.

Det är också möjligt att anpassa sin olycksfallsförsäkring hos OKQ8 efter ens egna behov och budget. Man kan välja olika nivåer av ersättning och tillval för att skräddarsy sin försäkring. OKQ8 erbjuder även möjlighet att försäkra flera personer på en och samma försäkring.

En olycksfallsförsäkring är en trygghet för att skydda sig själv och sin familj mot ekonomiska konsekvenser av olycksfall. Med en olycksfallsförsäkring hos OKQ8 kan man vara säker på att man får den hjälp och ersättning man behöver om olyckan är framme.

En olycksfallsförsäkring från OKQ8 innehåller ett brett spektrum av skydd för olika scenarier som kan uppstå i livet och det finns också möjlighet att anpassa försäkringen efter dina/era specifika behov. Detta ger dig och din familj ett ekonomiskt skydd och trygghet om olyckan skulle vara framme.

Hur skaffar jag en försäkring hos OKQ8 Försäkring?

Hur skaffar jag en försäkring hos OKQ8?

För att skaffa en försäkring hos OKQ8 börjar du med att besöka deras hemsida. På deras hemsida kan du sedan välja mellan olika typer av försäkringar, såsom bilförsäkring och olycksfallsförsäkring.

För att teckna en försäkring hos OKQ8 behöver du fylla i dina kontaktuppgifter och information om det du vill försäkra. Efter det kan du välja vilka tillval och tillägg du önskar.

När du har valt vilken försäkring du vill ha samt vilka tillval du vill göra kommer du vidare till en sida där du får ditt pris. Om du är nöjd med priset och vill gå vidare och teckna försäkringen klickar du dig vidare och signerar sedan försäkringsavtalet digitalt.

Din försäkring hos OKQ8 gäller sedan från och med den tidpunkt avtalet blev signerat och inskickat.

Skaffa försäkring

Hur kommer man i kontakt med OKQ8?

Det finns flera olika sätt att komma i kontakt med OKQ8 när det gäller försäkringar. På deras hemsida kan man hitta information om kontaktmöjligheter.

Ett sätt att få hjälp är att besöka ett av OKQ8:s kontor. På hemsidan finns en sökfunktion där man kan hitta det närmaste kontoret och se öppettiderna.

Man kan också kontakta OKQ8:s kundtjänst via telefon. Telefonnumret till kundtjänst för försäkringar är 0771-11 11 11. Öppettiderna är måndag till fredag kl. 08:00-20:00 och lördag kl. 09:00-13:00.

En annan möjlighet är att skicka ett meddelande via OKQ8:s hemsida. På deras hemsida finns en knapp för att skicka ett meddelande. Kundtjänst svarar vanligtvis inom 24 timmar.

OKQ8 går också att komma i kontakt med via deras sociala medier som Facebook och Instagram. Öppettiderna på dessa kanaler är måndag till fredag kl. 08:00-20:00 och lördag kl. 09:00-13:00.

Sammanfattningsvis finns det många olika sätt att komma i kontakt med OKQ8 när det gäller försäkringar, man kan besöka ett kontor, ringa kundtjänst, skicka ett meddelande via hemsidan eller kontakta dem via sociala medier. Öppettiderna varierar beroende på vilken kontaktväg du väljer men i allmänhet är de måndag till fredag kl. 08:00-20:00 och lördag kl. 09:00-13:00.

OKQ8 försäkringar får ofta höga betyg av kunderna

OKQ8 Försäkring är ett försäkringsbolag som har fått många positiva omdömen på nätet. Många kunder har berömt bolaget för dess goda kundservice och låga priser. Dessutom har många kunder uppskattat bolagets enkla och tydliga processer för att teckna och hantera försäkringar.

Vissa kunder har dock klagat på långa svarstider när de har kontaktat kundtjänst via telefon. Men i allmänhet är omdömena positiva och många kunder rekommenderar OKQ8 Försäkring.

Tre bra saker med OKQ8

  • Ett stort och välkänt bolag som erbjuder trygghet.
  • Kunder kan få flera förmåner hos OKQ8, till exempel när de tankar.
  • Erbjuder försäkringar till bra priser.

Tre dåliga saker med OKQ8

  • Erbjuder ingen hemförsäkring.
  • Erbjuder inga försäkringar för husdjur.
  • Har ingen chatt för kunder som vill ha snabb hjälp.

Frågor och svar om OKQ8 Försäkring

Vilka äger OKQ8?

OKQ8 ägs av det danska företaget OK A/S som är en del av den danska energikoncernen Orsted, som i sin tur är ett av världens ledande företag inom förnybar energi. Orsted äger och driver vindkraftparker, solenergi och bioenergi-projekt runt om i världen. OKQ8 är ett av Orsteds dotterbolag och är ansvarigt för försäljning av bränsle och försäkringar i Sverige.

Hur betalar man sina försäkringar hos OKQ8?

Det finns flera olika sätt att betala försäkringar hos OKQ8. En vanlig metod är att betala via autogiro, där ger man OKQ8 tillåtelse att ta ut försäkringspremien automatiskt från ens registrerade bankkonto. Man kan också välja att betala månads- eller kvartalsvis via faktura eller e-faktura. Väljer man faktura eller e-faktura betalar man sin försäkringspremie manuellt, vilket ställer större krav på att hålla koll på sista betalningsdatum.

Har OKQ8 några mina sidor eller app?

Ja, OKQ8 har både Mina sidor och en app. Mina sidor är en personlig sida på OKQ8:s hemsida där man kan hantera sina försäkringar och se allmän information. Man kan till exempel se sina försäkringsvillkor, teckna eller ändra en försäkring, betala försäkringspremien eller skicka in en skadeanmälan.

Är OKQ8 ett bra val?

Ja, OKQ8 är ett väldigt tryggt och stabilt företag när det gäller försäkringar. Vi har bara med bra val på vår sida och OKQ8 är utan tvekan ett av dessa bra val.

Vilka typer av försäkringar erbjuder OKQ8?

OKQ8 erbjuder ett brett utbud av försäkringar, såsom bilförsäkring, olycksfallsförsäkring samt olika tilläggsförsäkringar.

Kan jag jämföra olika försäkringar på OKQ8:s hemsida?

Ja, på OKQ8:s hemsida kan du enkelt jämföra olika försäkringar och se priser och villkor för varje separat försäkring. Du hittar all information du behöver gällande deras olika försäkringserbjudanden och du kan också se vilka tillval du kan göra samt se vad de kostar.

Hur gör jag för att teckna en försäkring hos OKQ8?

Du kan enkelt teckna en försäkring genom att välja den försäkring du önskar på OKQ8:s hemsida och följa instruktionerna för att gå igenom processen. Du behöver bara fylla i de uppgifter som OKQ8 efterfrågar och sedan skicka in din ansökan.

Kan jag ändra min försäkring hos OKQ8?

Ja, du kan ändra din försäkring genom att logga in på OKQ8:s Mina sidor eller app. Du kan också kontakta OKQ8:s kundtjänst för hjälp med att ändra din försäkring.

Se erbjudanden från OKQ8 Försäkring

Försäkringsbolag vi jämför