ManyPets

ManyPets är ett försäkringsbolag som har specialiserat sig på djurförsäkringar. De är verkligen proffs på allt som har med försäkringar för husdjur att göra, i synnerhet försäkringar för hundar och katter. Något ManyPets har gjort sig kända för är att de erbjuder förmånliga villkor för alla privatpersoner som vill försäkra sin hund eller katt. De senaste åren har ManyPets vuxit mycket och allt fler väljer att försäkra sina husdjur mot ManyPets.

Kundnöjdhet:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudanden

ManyPets erbjuder olika försäkringar för djur

Bolaget erbjuder olika typer av försäkringar för hundar, katter och andra husdjur, inklusive försäkringar för veterinärvård, skador och dödsfall. De erbjuder också olika försäkringsalternativ för att passa olika behov och budgetar.

ManyPets är ett svenskt bolag med säte i Stockholm, grundat av ett team av djurälskare som vill erbjuda ett bra skydd för husdjuren och deras ägare. De är också engagerade i djurvälfärdsarbete och samarbetar med olika organisationer och veterinärer för att främja hälsan hos husdjuren.

ManyPets erbjuder också möjlighet till add-on försäkringar som försäkring vid resor med husdjur inom EU. De erbjuder även möjlighet till försäkring av exotiska djur. Deras mål är att erbjuda det bästa möjliga försäkringsskyddet för husdjur och deras ägare, samt att vara en pålitlig och hjälpsam partner för alla djurägare.

Hundförsäkring hos ManyPets

Hundförsäkringar är en form av försäkring som syftar till att skydda hundägaren mot kostnader som kan uppstå vid skada eller sjukdom hos hunden. Försäkringen ger även möjlighet att få hjälp med veterinärvård och andra kostnader som kan uppstå vid skador eller sjukdomar.

ManyPets erbjuder en hundförsäkring som ger ett bra skydd för din hund. Försäkringen går ut på att hundägaren betalar en månadspremie, och i gengäld erbjuds ett skydd mot kostnader som kan uppstå vid skada eller sjukdom hos hunden.

Försäkringen innefattar skydd mot veterinärvård, sjukvårdsbehandling, operationer, röntgen och laboratorietester. Försäkringen täcker även kostnader för sjuktransport, om det skulle behövas.

Försäkringen gäller för alla hundar från 8 veckor till 8 år. Försäkringen gäller oavsett om hunden är frisk eller sjuk och oavsett om skadan eller sjukdomen är ärftlig eller inte.

En sak som är bra att känna till när det gäller hundförsäkringar från ManyPets är att med deras största hundförsäkring, som heter Premium, så ingår skydd mot kostnader som kan tillkomma i samband med rehabilitering med upp till 14 000 kronor per försäkringsår. Detta är en väldigt hög summa jämfört med vad många andra försäkringsbolag erbjuder och det är något som gör att ManyPets verkligen sticker ut i konkurrensen med andra försäkringsbolag.

Det finns ett antal villkor som gäller för försäkringen, såsom att hunden måste vara registrerad hos Svenska Kennelklubben eller motsvarande organisation, och att hunden ska vara ID-märkt.

Det är bra att notera att försäkringen inte täcker kostnader för förebyggande åtgärder som vaccinationer eller besiktningar, eller kostnader för tävlings- eller träningsolyckor.

Att ha en hundförsäkring är en trygghet för hundägaren, då det kan vara svårt att veta hur man ska hantera de kostnader som kan uppstå vid skada eller sjukdom hos hunden. Med en hundförsäkring hos ManyPets kan hundägaren känna sig trygg med att hunden är skyddad mot eventuella kostnader.

Kattförsäkring hos ManyPets

En kattförsäkring är en typ av försäkring som syftar till att skydda din katt mot olika skador och sjukdomar. Genom att teckna en kattförsäkring hos ManyPets kan du vara trygg i vetskapen om att du har ett ekonomiskt skydd om din katt skulle bli sjuk eller skadas.

En kattförsäkring fungerar på ett liknande sätt som en vanlig djurförsäkring. Du väljer vilken typ av försäkring du vill teckna och vilken typ av täckning du önskar. Sedan betalar du en premie varje månad eller år och i gengäld får du ett skydd mot olika händelser som kan uppstå.

ManyPets erbjuder olika typer av kattförsäkringar, med olika täckningar. Täckningen kan inkludera saker som veterinärvård, kirurgi, mediciner, sjukhusvistelse och rehabilitering. De erbjuder också en ersättning om din katt skulle skadas eller dö på grund av olycksfall.

Med deras största kattförsäkring, som heter Kattförsäkring Premium, så ingår ett skydd mot kostnader som kan uppstå vid veterinärvård med upp till 140 000 kronor per år. Detta är ett mycket högt belopp som står sig bra i konkurrensen med de andra försäkringsbolagen på marknaden som också erbjuder kattförsäkringar.

Något som har gjort att ManyPets kattförsäkring blivit väldigt populär är det faktum att de inte har någon övre åldersgräns. Alla som äger en katt kan teckna en kattförsäkring hos ManyPets så länge katten är äldre än fyra veckor. Detta skiljer sig mot reglerna hos många andra försäkringsbolag på marknaden som erbjuder kattförsäkringar då de ofta har en övre åldersgräns. Detta har gjort att många kattägare vars katter är äldre har valt att teckna en kattförsäkring hos ManyPets.

ManyPets kattförsäkringar är också kända för sin höga utbetalningsgrad. Under 2022 så fick 97 procent av alla kunder som skickade in en skadeanmälan till ManyPets ut pengar på sina kattförsäkringar. Det är en väldigt hög siffra och det är något som gör att ManyPets verkligen utmärker sig på ett positivt sätt i konkurrens med andra försäkringsbolag.

Djurförsäkring hos ManyPets

ManyPets erbjuder djurförsäkringar för hundar och katter. Deras försäkringar täcker kostnader för veterinärvård, såsom undersökningar, behandlingar och operationer. Försäkringen kan också inkludera kostnader för tandvård och mediciner.

När man tecknar en djurförsäkring hos ManyPets, kan man välja mellan olika försäkringspaket. De erbjuder en grundförsäkring som täcker veterinärkostnader, samt tillval som täcker kostnader för till exempel tandvård och sjukresor. Kunden kan också välja att lägga till en så kallad "extrakollision" som täcker skador som uppstår vid olyckor, såsom trafikolyckor.

ManyPets försäkringar gäller i hela Europa, vilket innebär att om man reser med sin hund eller katt till något land på kontinenten så gäller försäkringen även där.

ManyPets erbjuder också möjlighet att teckna en så kallad "vaccinationsförsäkring". Med denna försäkring ingår vaccinationskostnader i försäkringen och man slipper betala för detta separat.

ManyPets djurförsäkringar är en bra lösning för att skydda sig mot dyra veterinärkostnader. Genom att teckna en försäkring hos dem kan man vara säker på att man har ekonomiskt stöd om något oväntat skulle hända med ens hund eller katt. Det kan också vara en trygghet att veta att man har möjlighet att välja olika tillval för att passa ens specifika behov.

Tillägg för tidigare besvär hos ManyPets

En tilläggsförsäkring för tidigare besvär hos ManyPets gör det möjligt för djurägare att få ersättning för sjukdomar eller skador som redan fanns hos deras djur innan försäkringen tecknades. Detta innebär att om ditt djur redan hade en diagnostiserad sjukdom eller skada innan du tecknade försäkringen så kan du fortfarande få ersättning för kostnaderna för vård och behandling av detta problem under försäkringstiden.

För att kunna ansöka om ersättning för tidigare besvär måste djurägaren visa att djuret hade problemet innan försäkringen tecknades. Detta kan göras genom att visa upp veterinärintyg eller annan relevant dokumentation som styrker djurets tidigare hälsotillstånd.

Något annat som är bra att lägga på minnet är att ersättningen för tidigare besvär ofta är begränsad till en viss procentandel av det totala ersättningsbeloppet. Det kan också finnas ett tak för hur mycket ersättning som går att få.

ManyPets erbjuder detta tillägg för att ge djurägare större möjligheter att få ersättning för vård av sina djur, även om de redan hade ett hälsoproblem innan försäkringen tecknades.

Hur skaffar jag en försäkring hos ManyPets?

Hur skaffar jag en försäkring hos ManyPets?

För att skaffa en försäkring hos ManyPets börjar du med att gå till deras hemsida. På hemsidan kan du enkelt se vilka olika försäkringsalternativ som ManyPets erbjuder och välja den som passar bäst för just din hund eller katt.

När du har valt försäkring kan du enkelt ansöka om den online genom att fylla i ett formulär med information om din pet och din kontaktinformation. Efter att du har skickat in din ansökan kommer ManyPets att granska den och kontakta dig för att bekräfta att försäkringen är aktiv.

Skaffa försäkring

Hur kommer man i kontakt med ManyPets?

ManyPets erbjuder flera olika alternativ för kundtjänst. Ett av alternativen är att fylla i ett kontaktformulär på deras hemsida.

Kunden kan också välja att ringa till deras kundtjänsttelefon under öppettiderna måndag till fredag från kl 09:00 till kl 17:00. Kunden kan också skicka e-post till deras kundtjänst e-postadress. Öppettiderna för kundtjänst via e-post är samma som för telefonkontakt.

ManyPets strävar efter att svara på frågor så snart som möjligt, men det kan ta upp till 24 timmar för dem att svara på e-postmeddelanden.

Så anmäler du skador hos ManyPets

Att anmäla en skada hos ManyPets är en enkel och smidig process. På företagets hemsida finns en särskild sida för att anmäla skador, där man fyller i ett formulär med information om skadan och sitt djur. Information som krävs är bland annat djurets namn, ras, födelsedatum och försäkringsnummer, samt detaljer om skadan såsom tidpunkt, plats och orsak.

När en skada har uppstått behöver man anmäla skadan så fort som möjligt för att säkerställa att man får ersättning och för att kunna påbörja behandlingen så fort det bara går.

Efter att man har anmält skadan kommer ManyPets att behandla ansökan så snart som möjligt och skicka en bekräftelse till djurägaren. Företaget kommer också att kontakta den veterinär som ska behandla djuret för att få ytterligare information om skadan och behandlingen.

När ManyPets har fått all nödvändig information om skadan, kommer företaget att utvärdera ansökan och avgöra om ersättning kan utbetalas. Om ersättning beviljas, kommer ManyPets att betala ut ersättningen direkt till djurägaren eller till den veterinär som behandlar djuret.

ManyPets kommer alltid att göra sitt bästa för att hjälpa djurägare att få ersättning för skador som deras djur har drabbats av och att ge en snabb och smidig process för skadehantering.

Vilket omdöme & betyg i tester & recensioner får ManyPets på nätet?

ManyPets brukar få mycket positiva omdömen och höga betyg på Trustpilot. Många kunder verkar vara nöjda med deras produkter och kundtjänst. Många kunder skriver att de är mycket hjälpsamma och att det går fort att komma i kontakt med ManyPets.

Många av kunderna skriver också om hur bra priser ManyPets har på sina försäkringar. Överlag verkar ManyPets vara ett populärt val för kunder som letar efter kvalitet och bra service till ett bra pris.

Tre bra saker med ManyPets

  • Erbjuder väldigt bra villkor gällande djurförsäkringar.
  • Har en snabb och serviceinriktad kundtjänst.
  • Hemsidan är snygg och tydlig vilket gör att det är lätt att hitta rätt försäkring.

Tre dåliga saker med ManyPets

  • Ingen handläggning på helger vilket gör att kunder kan få ligga ute med pengar.
  • Handläggningstiderna kan ibland vara längre än hos konkurrerande bolag.
  • Även utbetalningstiderna kan ibland vara långa.

Frågor och svar om ManyPets

Vilka äger ManyPets?

ManyPets ägs av företaget Many Group, moderbolaget bakom djurförsäkringsmärkena Bought By Many i Storbritannien och ManyPets i Sverige och USA.

Hur betalar man sina försäkringar hos ManyPets?

Hos ManyPets kan du välja om du vill betala din försäkring helårsvis eller månadsvis. Om du tecknar din försäkring via ManyPets hemsida lägger du in betalkortsuppgifter i samband med tecknandet.

Har ManyPets några Mina sidor eller app?

ManyPets har funktionen Mina Sidor där man som kund kan logga in och hitta alla uppgifter och all information som rör kundens försäkring. Till skillnad från många andra försäkringsbolag har ManyPets dock ingen app.

Är ManyPets ett bra val?

Ja, ManyPets är ett bra val när det gäller försäkringar, särskilt sådana som gäller husdjur som till exempel hund eller katt. Vi har bara med bra och säkra val på vår sida och ManyPets är utan tvekan ett sådant.

Vad täcker en försäkring från ManyPets?

En försäkring från ManyPets täcker vanligtvis sjukvårdskostnader för din hund eller katt, inklusive veterinärvård, mediciner och operationer.

Kan jag välja vilken veterinär jag vill gå till med en försäkring från ManyPets?

Ja, du kan välja att gå till vilken veterinär du vill, så länge det är en legitimerad veterinär.

Finns det några begränsningar för vilka sjukdomar eller skador som är täckta av ManyPets försäkringar?

Det finns inga begränsningar för vilka sjukdomar eller skador som är täckta, så länge dessa är relaterade till din hund eller katts hälsa.

Hur mycket kostar försäkringen hos ManyPets?

Priset varierar beroende på vilken typ av försäkring du väljer och olika faktorer som till exempel dina husdjurs ras och ålder. Besök ManyPets hemsida för att få en kostnadsberäkning för din specifika situation.

Se erbjudanden från ManyPets

Försäkringsbolag vi jämför